Kromě veřejného bruslení, zápasů prvoligových a žákovských hokejistů či basketbalistek využijí tento areál tradičně také reprezentanti ČR v ledním hokeji do 18 let, kteří na začátku listopadu v Litoměřicích nejen absolvují soustředění, ale ve dnech 7. 11. a 9. 11. sehrají dvě utkání s Ruskem.

Návrat do Kalich Areny hlásí také reprezentace sledge hokejistů, jejíž základnou se sportoviště stává.  Kromě soustředění budou diváci v prosinci moci navštívit také mezinárodní reprezentační turnaj, kterého se kromě českého týmu zúčastní také Jižní Korea, Švédsko a Německo.

Nově se podařilo navázat spolupráci s australským hokejovým svazem. Australští hokejisté se v Litoměřicích objeví celkem třikrát, na začátku prosince absolvuje soustředění juniorský reprezentační výběr, který v rámci přípravy vyzve mj. i litoměřický juniorský tým. Ženská a mužská reprezentace se budou připravovat v Kalich Areně na konci sezony před jejich účastí na MS.

„Těší mě, že sportovní kalendář událostí v Kalich Areně je takto bohatý. Jde o moderní sportoviště, které dělá čest celému městu.  Což ostatně potvrzuje i poslední kontrola provedená z podnětu vedení Regionálního operačního programu Severozápad. Jak vyplynulo z jejího výsledku, jde o jednu z nejefektivněji vynaložených investic v celém Ústeckém kraji," konstatoval místostarosta Litoměřic Karel Krejza.