VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Tři výrobky z Litoměřicka uspěly v soutěži Regionální potravina

Litoměřicko - Mezi více než dvěma sty výrobky se prosadily ty z Držovic, Terezína a Roudnice.

11.7.2017
SDÍLEJ:

Logo Regionální potraviny Ústeckého krajeFoto: reprofoto

Kozí kefír z držovické farmy, květák Petra Tůmy z Terezína a vejce a žloutek společnosti Papei z Roudnice. To jsou potraviny, které uspěly v konkurenci 224 výrobků v soutěži o Regionální potravinu Ústeckého kraje.

Rozhodly o tom dvě sedmičlenné komise, které tvořili zástupci ministerstva zemědělství, krajského úřadu, Státního zemědělského intervenčního fondu, Státní zemědělské a potravinářské inspekce, Státní veterinární správy, Agrární komory a Potravinářské komory. 

Autor: Michaela Rozsypalová

11.7.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Trenéři Stadionu Litoměřice při utkání.

Slavia si góly rozdělila do všech třetin

Opravy na vlakové trati, ilustrační foto.

Mezi Lovosicemi a Litoměřicemi budou omezeny vlakové spoje

Naši prvňáci: Základní škola Karla Jeřábka Roudnice nad Labem

Každou středu vám představujeme nové prvňáčky ze škol na Litoměřicku a Podřipsku.

Bezpečnost chodců staví město na první místo

Budyně nad Ohří - Město je známé řadou úzkých uliček, ve kterých musí zvýšit svou pozornost nejen řidiči, ale především chodci.

FOTO: Kávu praží doma, pomáhá mu počítač

Litoměřice - Vědecky praží kávu Michal Ptáček v rodinném domě v Litoměřicích. Dvěma sondami připojenými k počítači kontroluje teplotu zrn i proudícího vzduchu. Kvalitu upražených zrn testuje takzvaným cuppingem.

FOTO: Školáci poměřili své síly v technických hrách

Litoměřice - Fanoušci vědy a techniky soutěžili na Základní škole Lingua Universal.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT