Od 21. června do 25. září prošlo památkami 2200 návštěvníků. Nejvíce z nich navštívilo katedrálu sv. Štěpána (celkem 1387 vstupů). Zvýšila se také návštěvnost významné památky vyhlídky Kalich na litoměřické radnici, která byla rovněž součástí okruhu.

Zcela záměrně byli vybráni erudovaní průvodci z řad vysokoškolských studentů oboru dějin umění Univerzity Karlovy, kteří svým zájem a znalostmi byli schopni vyhovět i těm nejnáročnějším a nejzvídavějším návštěvníkům.

„Se všemi partnery projektu, zejména pak s Biskupstvím litoměřickým jakožto hlavním donátorem, je připravován záměr pro sezonu 2017, která se bude celorepublikově zaměřovat na téma Baroko. Agentura CzechTourism zahrnula Litoměřice jakožto „barokní perlu na Labi" mezi významné turistické cíle," vysvětluje Luděk Jirman z Destinační agentury České středohoří.

„Děkujeme za spolupráci partnerům: katedrální kapitula U Sv. Štěpána, Římskokatolická farnost děkanství u Všech Svatých Litoměřice, Severočeská galerie výtvarného umění v Litoměřicích, Univerzita Karlova, Filozofická fakulta Ústav dějin umění, Centrum cestovního ruchu Litoměřice a jeho infocentra, Biskupský pivovar a Hostel U Sv. Štěpána," uzavřel Jirman.