„Zveme všechny na zahájení již 217. hlavní lázeňské sezony, které jako každoročně oslavíme první májovou sobotu. Letos tedy v sobotu 4. května od 14. hodiny budeme lákat návštěvníky na country kapelu u ohniště, francouzské šansony ve Dvoraně, ale 
i večerní taneční zábavu, mažoretky, expozici dobových fotografií a pohlednic, grilování, soutěže a zábavu nejen pro děti. V případě hezkého počasí překvapíme i lázeňskými procedurami pod širým nebem," zve František Och, předseda představenstva lázní. A jak se lázním daří?

„Letošní lázeňská sezóna je hodně přelomová a bude obrazem dalšího vývoje. Jsem rád, že především víkendy máme opět obsazené, což jistě podpořilo i krásné počasí," dodává František Och.

Ředitelka Iveta Kožnarová dodává: „Ale i přes týden se nám daří udržet zájem o naše služby, a to jsme teprve nedávno přišli s nabídkou výhodných delších pobytů nejen pro seniory, ale především
pro osoby, které chtějí zmizet 
z velkoměst. Chtějí změnit životní rytmus a pamatují na pohodu a klid," naznačuje ředitelka.

„Velký zájem je také o naše základní pobyty i programy pro náročnější klientelu, kde záleží již jen na jejich chuti 
a nárocích. Výhodou je naše poloha. Asi největším trhákem je letos program Víkend splněných přání, kde si skladbu lázeňských procedur i jiných služeb navolíte zcela individuálně, a také o nové Wellness Beauty balíčky. Konečně nás nalezli také cyklisté a jedno nebo dvoudenní výletníci nejen z Prahy," dodala Iveta Kožnarová.