Jedná se o ulice 28. října, lokalita u autobusového nádraží, ulice Dlouhá, Jabloňová alej, Kostelní, Krátká, Labská, Nádražní, Osvoboditelů, Prokopa Holého, Příčná, Přívozní, Resslova, Sady Pionýrů, Terezínská, U Nadjezdu, Vodní, Wolkerova a Žižkova.

Práce provádí Technické služby města Lovosice a trvat budou zhruba týden, maximálně však 14 dní, podle postupu prací. Město apeluje na řidiče, aby proto respektovali dočasná dopravní omezení, která se bude týkat pouze parkovacích ploch. Prozatím se jedná o Terezínskou ulici, Dlouhou a Žižkovu, v úterý 31. ledna budou práce prováděny v ulici Dlouhá.

Revitalizací prochází i porost v lesoparku Osmička, který začal před dvěma týdny kácením části přestárlých topolů v lokalitě před rybářskými chatkami, které rovněž provádějí zaměstnanci lovosických technických služeb.

Podle mluvčí města Ivany Kocánkové je hlavním cílem revitalizace Osmičku především ozdravit a vytvořit základ pro zdravý městský park. „Obnova se řídí projektem, který k danému tématu zpracoval autorizovaný architekt v oboru krajinářství a zahradní architektura," uvedla Kocánková a doplnila, že na větší část realizace obnovy lesoparku Osmička město zažádalo o dotaci u Agentury ochrany přírody a krajiny ČR.

Ta v těchto měsících vypočítává množství finančních prostředků, které budou na akci uvolněny.