Vetlá

V 17.50 to ještě vypadalo, že si zazpíváme v kvartetu coby pořadatelé. Neuvěřitelné se ale stalo skutkem. Úderem 18 hodiny nás zpívalo 22 a během dalších minut nás nakonec bylo 40 včetně asi 10 dětí. Podařilo se, bylo to skvělé, i když ze zpěvu bychom dostali tak za 4. Podpořilo nás 8 litrů svařáku, 4 litry čaje a mísa perníčků, takže za 1. Skončili jsme až v 19.30, nějak se nám nechtělo domů. Děkujeme Vám za podporu a příští rok se snad ve zdraví sejdeme znovu.

Kouzelný advent Vám všem přeje za všechny zpěváčky knihovnice I. Brožová

Domov Na Pustaji Křešice

Uživatelé Domova Na Pustaji Křešice, zařízení Centra sociální pomoci Litoměřice, p.o. Ústeckého kraje, se zúčastnili stejně jako loni i letošní akce ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY ve svém domově pro osoby se zdravotním postižením v Křešicích. Zpívání se zúčastnilo téměř 35 přítomných uživatelů a zaměstnanců DNP (všichni se nám na fotku ani nevešli). Podotýkám jen na připomenutí, že další skupina uživatelů DNP - hudební skupina Křešičanka - Pustajka (6 hudebníků) se zúčastnila stejného zpívání se svými spoluobčany v Mariánském kostele v Křešicích.

Vedoucí Domova Na Pustaji Křešice Oldřich Körber

Polepy

Počasí se vydařilo, atmosféra byla úžasná. Nejen, že se po několika letech ozdobil stromeček na návsi u kapličky, ale také jsme otevřeli kapličku pro veřejnost. Většina lidí v ní byla prvně a všichni byli mile překvapeni, jak je krásná. Hasiči rozdávali svařáček a dětem čajík. K tomu krásné koledy. Nádhera. Zároveň k této akci byla vyhlášena sbírka pro litoměřický dětský domov. Musím poděkovat všem lidem, sbírka proběhla nad očekávání dobře a dětičky se mají nač těšit. Lidí bylo odhadem 120. Všem se to moc líbilo a určitě budeme pokračovat i v následujicích letech.

Děkujeme i za Vaší podporu. SDH a JSDH POLEPY