Za přívětivé ceny zde byly nabídnuty kabelky různých stylů, velikostí i barev. V uplynulých měsících probíhal sběr kabelek, kterých se nakonec vybraly rekordní dva tisíce, veletrh tak nabídl opravdu pestrý výběr. K zakoupení byly tašky od pěti do tří set korun. Exkluzivní nebo značkové kabelky pak byly nabídnuty v dražbě.

„Kabelkový veletrh je skvělou příležitostí, jak v době svátků udělat radost sobě i druhým," uvedla organizátorka veletrhu a terénní sociální pracovnice NADĚJE Renáta Hercíková. V průběhu celé akce se návštěvníci mohli drobně občerstvit, ale také nahlédnout do stánku, který prezentoval výrobky dílny NADĚJE.

„Akce předčila naše očekávání. Již před samotným zahájením čekaly před vstupem do kulturního domu davy natěšených zákaznic. Po pár minutách, kdy jsme otevřeli dveře, již chodily dámy ověšené kabelkami a stoly se začaly rychlým tempem vyprazdňovat," dodala ještě Hercíková.

V polovině veletrhu čekalo na návštěvnice příjemné překvapení v podobě 50% slevy na vše. Některé dámy se na akci dokonce vracely, protože větší množství kabelek již neunesly.

„Byla jsem na prvním ročníku veletrhu vloni v knihovně, ale tady je to mnohem prostornější. Vždy si domů odnesu pěkné kousky, těším se, co si pro nás organizátoři akce připraví v příštím roce," uzavřela jedna z nakupujících.