Příznivci pěší i cykloturistiky se tak mohou těšit na skládací mapu Českého středohoří s tipy na výlety, mapu Labské stezky na území Českého středohoří a informační letáčky.

„Nová skládací mapa obsahuje top turistické cíle, na které navazují vybrané cyklistické a pěší výlety včetně výškových profilů. Věříme, že tento typ map si najde velkou oblibu,“ řekla Radana Kubíčková, projektová manažerka agentury.

Agentura České středohoří, logo.Zdroj: archivNovinkou sezony jsou pak materiály v angličtině a němčině a nechybí ani vizitkový kalendář. Nové mapy a letáčky budou k dispozici již na veletrhu cestovního ruchu Regiontour v Brně ve dnech 18. až 21. 1. a na veletrhu Holiday World v Praze ve dnech 15. až 18. 2.

Obou veletrhů se destinační agentura zúčastní a bude prezentovat turistické zajímavosti a možnosti trávení volného času v oblasti Českého středohoří.

Po těchto akcích budou následně distribuovány do informačních center a do začátku turistické sezony i na ostatní partnerská místa agentury.

Ilustrační foto.
FOTO, ANKETA: Senioři chtějí cestovat po Ústeckém kraji zadarmo