Přihlášky do všech zájmových útvarů jsou připraveny od 1. září 2014 v budově DDM ELKO na Václavském náměstí 1 v Lovosicích. Na školní rok 2014/2015 nabízí ELKO keramiku, kreativ, moderní tance, kroužky výtvarný, pěstitelský, turistický a hudebně pohybový pro předškoláky, zdravotní cvičení, počítačové hry pro děti a počítačovou gramotnost pro dospělé. Na tento kroužek zvlášť upozorňujeme, občas se někdo na výuku práce na počítači ptá, hlavně na elektronickou poštu.

Zajímavý kroužek je „Kreativ", tam se dětí učí všechno – vařit, péct cukroví, různé výtvarné techniky  (i náramky z gumiček) nebo třeba háčkovat – kroužek je vhodný pro 1. i 2. stupeň ZŠ a děti si mohou činnost i navrhovat.

„Ani letos nebudou chybět kroužky sportovní, nabízíme šachy, košíkovou, házenou i atletiku i oblíbený rybářský kroužek," doplňuje výčet zájmových útvarů ředitelka DDM ELKO Venuše Krčmářová. Přibližné časy děti najdou v přehledu „zájmové kroužky" a „sportovní kroužky" na webových stránkách ddm.lovosice.net. Jsou tam sice zatím z minulého školního roku, ale obvykle zůstávají stejné.

„Rozšiřujeme taneční skupinu L DANCE- původně byla určená pro středoškoláky, nyní bude již  pro děti od 11 let. Schůzky budou v pondělí a ve středu od 15.30 hodin, začínáme již 8. 9.", dodává ředitelka Krčmářová. Kroužek je vhodný pro všechny, kteří mají chuť si zatancovat ve stylu moderních tanců a vytvořit tak vystoupení plné zajímavých prvků. Kroužek je vhodný i pro chlapce!! „Přijďte mezi nás, určitě si vyberete vhodný kroužek, který vás bude bavit," vzkazují dětem zaměstnanci ELKA. Přihlášky na všechny zájmové útvary budou přijímány hlavně v září a říjnu, ale v podstatě je možné se přihlásit během celého školního roku.

Eva Hozmanová