V muzeum proběhlo slavnostní vyhlášení soutěže O nejsympatičtější pár megasvatby, která proběhne 20. 11., kdy hromadně jedenáct párů snoubenců vkročí do manželství v ústeckém muzeu.

Kdo vyhrál první cenu automobil KIA? Na první příčce se v hlasování umístili s 17 694 hlasy Miluše Kleinová a Milan Macek. „Do hlasování jsme zapojili rodinu a přátele. Také jsme hlasování propagovali na sociální síti,” řekl ženich .

Vítěze vybrali sami čtenáři Ústeckého deníku za pomocí hlasování. Jak na webových stránkách, tak také v tištěném vydání pomocí kupónů.

Na druhé příčce s 12103 hlasy skončili Kateřina Zpěváková a Michal Rubáš. „Nejvíce pro nás hlasovala asi rodina. Na internetu jsme viděli obrovský náskok prvního páru, takže jsme nedoufali, že by kupóny zamíchaly konečným pořadím,” řekla nevěsta. Za druhou příčku si pár odnáší roční životní pojištění.

Páry si ceny převezmou v den svatby. Jediní, kdo se s cenou seznámil hned v sobotu, byli s 6 896 hlasy čtvrtí Jiří Tůma a Zuzana Fleklová, kteří vyhráli svatební oblečení zdarma v den svatby.

„Zuzka má ráda růžovou, takže bude určitě volit takové šaty,” řekl ženich.

„Já si Tomáše dokážu představit ve vínové vestičce a tmavém obleku,” řekla zase nevěsta.

Ceny pro nejsympatičtější páry

1. místo: osobní automobil KIA od společnosti REALCENTRUM Cars: M. Kleinová a M. Macek - 17 694 hlasů.

2. místo: roční životní pojištění manželského páru v ceně 24 tisíc od společnosti MaklerServiceBohemiaInternational s.r.o.: K. Zpěváková a M. Rubáš - 12 109.

3. místo: domácí elektronika v hodnotě 10 tisíc od společnosti Elektrolux: M. Košťálová a L. Kövér - 8 375.

4. místo: svatební šaty pro nevěstu i ženicha na celý svatební den od salonu Noblesse-Paris: J. Tůma a Z. Fleklová 6 896.

5. místo: svatební kolekce fotografií od fotoateliéru Karla Žitňanského: L. Führichová a J. Martinů - 3 349.

6. - 9. místo: poukázka na fotoknihu od společnosti Dům-tisku.cz: J. Kratochvílová a M. Vajrych 2 742, K. Myšková a Z. Novák - 1 011, D. Juhászová a V. Rejzek- 637, J. Masnica a J. Penkerová 338.

10. místo: souprava lůžkovin od společnosti Möbelix: B. Mišurová a M. Mikula - 268.

11. místo: balíček od muzea: D. Kukaňová a J. Šiller - 118.