Pětadvacetiletá Tangni Sigbeto Carine z afrického Beninu přijela do České republiky v prvním květnovém týdnu legálně.

„Byla zde pozvaná svými známými na pracovní návštěvu. Vízum i povolení měla v pořádku," potvrdila Kofrová a poznamenala, že mladá žena byla ubytovaná právě u svých přátel v Chudoslavicích.

Po svém příjezdu v malé obci se 156 obyvateli, vzdálené necelých deset kilometrů severně od Litoměřic, tam však strávila asi dva dny. Poté se po ní doslova slehla zem.

Zdroj: Archiv: PČR

Naposledy ji ve čtvrtek 4. května hodinu před polednem zaznamenala bezpečností kamera namířená prostranství před dům, ve kterém byla zřejmě ubytovaná.

Padesátivteřinový záběr, který policie zveřejnila, zachycuje Tangni jak vychází z prostorného domu na dvůr, několikrát se rozhlédne a poté začne za chůze telefonovat, pak se ztratí z dohledu kamery.

Právě v ten den byla Tangni spatřena naposledy. Její zmizení ohlásili její blízcí na policii a o den později po ní bylo v policejní databázi vyhlášeno pohřešování.

„Odešla neznámo kam a dosud o sobě nepodala žádnou zprávu. Veškeré snahy vedoucí k vypátrání pohřešované byly až do současnosti negativní a není vyloučené, že se mohla stát obětí trestného činu," uvedla mluvčí litoměřické policie s tím, že policie žádá případné svědky, kteří by k pohřešované ženě mohli poskytnout jakékoli informace, aby se obrátili na linku 158.

JEŠTĚ při zahájení výstavy venkovní výstavy soch klientů Diakonie byli Jára a Radka na chodníku vedoucím z Litoměřic do Žitenic spolu. Nyní ale Járu někdo ukradl.
Ukradli Járu! Sochy v ulicích jsou terčem vtipálků i vandalů