VIRTUÁLNÍ PENÍZE

Peníze ze svého bankovního účtu však podvodník nikdy neposlal a celou finanční operaci provedl zcela virtuálně. Bezpečnostní systém sázkové společnosti jeho podvod neodhalil a peníze mu na herní účet byly připsány. Část herních peněz následně muž prosázel a zbytek si poté vybral.

„V uplynulých dnech bylo nepoctivému sázkaři sděleno obvinění pro trestný čin podvodu. Výše popsaným způsobem obviněný zcela vědomě vložil na svůj účet finanční prostředky přesahující čtyři miliony korun,“ popsala případ policejní mluvčí Pavla Kofrová a doplnila, že část peněz, které se muž pokoušel získat, se podařilo zajistit. Jisté je, že v Česku se jedná o ojedinělý případ podobného „přechytračení softwaru.“

POLICIE MLČÍ O PODROBNOSTECH

Jak vysoká byla částka, kterou si podvodník stihl vybrat a kolik policie z jeho účtu zajistila se ale mluvčí nevyjádřila. Policie nesdělila ani podrobnosti k tomu, jakým způsobem se muži podařilo systém sázkové kanceláře obejít.

Podle informací Deníku má být poškozenou společností Česká sázková kancelář VictoriaTip, která má v republice na 240 poboček a zákazníkům nabízí sázení také na webu. Na Litoměřicku má pobočky ve Štětí, Lovosicích, Mšeném-lázních a v Litoměřicích.

212. Přesně tolik obcí se letos bude ucházet o titul Vesnice roku.
Vesnice roku: Z Litoměřicka se přihlásily jen čtyři obce