Provoz zůstává zachovaný v Malečově. „Od soboty opět jezdíme. Tentokrát pojede už i velký vlak. Dětskou část sjezdovky se podařilo zasněžit také díky městu Litoměřice, které nám minulý rok přispělo na sněžné dělo," uvedl Miroslav Fára ze zdejšího skiklubu.

V Zadní Telnici na Ústecku je v provozu 1,5 z celkových 6,5 kilometru sjezdovek. Lyžaři se mohou projet na Mevě a Macháčku, děti mají k dispozici oblíbený park Kašpárek. Na sjezdovkách leží 20 až 50 centimetrů sněhu. Obdobné to je i ve středisku Bouřňák na Teplicku, kde se jezdí na sjezdovkách Mikeska, Údolíčko a Slalomák.

V Klínech na Mostecku je každý den v provozu sjezdovka Poma včetně večerního lyžování, lyžařská škola a půjčovna a servis lyží. „Spodní část sjezdovky Centrální stále zasněžujeme, je uzavřena, a proto není v provozu lanová dráha. Na běžeckých tratích leží zhruba 20 centimetrů sněhu a jsou zaváté. Úprava proběhne v pátek odpoledne," uvádějí provozovatelé areálu.

Teplé počasí s deštěm dočasně uzavřelo areál v Horním Podluží na Děčínsku, který otevřel teprve o minulém víkendu. Provoz byl přerušen v úterý, od čtvrtka areál znovu otevřel. V Alšovce u Klášterce nad Ohří se lyžuje každý den od 9:00 do 16:00. V provozu je tam zatím malý vlek, provozovatelé ale zasněžují sjezdovku číslo 2. Mimo provoz je zatím středisko v Jiřetíně pod Jedlovou. Provozovatelé areálu v Českém Jiřetíně zasněžují, aby mohli dva vleky spustit o víkendu.