Nové webové stránky Inovačního centra Ústeckého kraje.Nové webové stránky Inovačního centra Ústeckého kraje.Zdroj: Tomáš Prchal„Stávající webové stránky byly již čtyři roky staré; změna byla nutná. Staly se méně přehlednými díky velkému objemu informací a zorientovat se v nich bylo již složitější. Začali jsme novou grafikou a hledali výrazný grafický prvek, který by charakterizoval působnost ICUK v kraji,“ říká Martin Mata, ředitel ICUK.

Hlavním motivem je žluté písmeno U, typické pro Ústí a Ústecký kraj; v polovičním zobrazení evokujícím růstovou křivku. Žlutá a černá jsou doplněny dvěma odstíny šedé a světle modrou jako kontrastní barvou. Jednoduchá moderní a lehce čitelná grafika se nese celým webem a promítá se do tiskovin a dalších promo materiálů.

Za Ústecký kraj přestřihli pásku krajští radní Tomáš Rieger a Jindra Zalabáková.
Ve Rtyni nad Bílinou byl otevřen nově zrekonstruovaný silniční most

Stránky nabízí návštěvníkovi přehledné možnosti vyhledávání jak podle oblasti zájmu, tak podle nabízených služeb či realizovaných projektů a témat. U akcí se ICUK zaměřil na interaktivní kalendář a k pravidelně pořádaným eventům přiřadil vlastní podstránky. Na jiné samostatné podstránce návštěvník najde novinky, příběhy úspěšných lidí z kraje a zajímavé podcasty.

Novou identitou ICUK nekončí. V nejbližších měsících čekají na centrum další nové projekty zejména v oblasti zdravotnictví, vzdělávání či kultury, kterými bude dál přispívat k posilování atraktivity regionu. Držíme ICUK palce.

Další zajímavosti z Ústeckého kraje najdete na stránkách Ústeckého kraje www.kr-ustecky.cz a na jeho facebookovém profilu.