Předchozí
1 z 7
Další

Teepee village Tatanka, Hluboká u Borovan

Ubytování: Teepee 
Cena: od 1090 Kč/noc pro dva

Teepee village TatankaZdroj: Foto: www.safariresort.cz

V Safari resortu v Hluboké u Borovan máte jedinečnou možnost vyzkoušet si život indiánů v týpí vesničce. Pobyt je především o zážitku pro malé i velké. Ubytovaní můžete být v týpí pro dvě nebo čtyři osoby. Teepee village je součástí Safari resortu, budete tak zcela v obklopeni zvířaty. Večer se k vašemu stanu přiblíží jeleni, na dosah ruky budete mít bizony, daňky a další zvířata.

Ubytování v 3D tištěném domě Prvok, Hluboká u Borovan

Ubytování: 3D tištěný dům
Cena: 1990 Kč/noc za dvě osoby

Prvok - unikátní 3D tištěný dům od sochaře Michala Trpáka.Zdroj: Foto: www.safariresort.cz

Další vskutku originální ubytování najdete na kraji rybníka v Safari Resortu Hluboká u Borovan. Je to první tištěný dům z betonu. Prvok, jak se domek jmenuje, je dílem sochaře Michala Trpáka a slouží také jako ukázka 3D tisku. Prvok nabízí atraktivní výhled na bizony, americké jeleny i Novohradské hory. 

Zvíkov village kemp, Zvíkov

Ubytování: Srub
Cena: 7500 Kč/noc

Srubový kemp Zvíkov villageZdroj: Foto: zvikov-village-kemp.cz

Nedaleko hradu Zvíkov u soutoku Vltavy a Otavy najdete celoroční kemp ve skandinávském stylu Zvíkov Village. Kromě přespání ve stanech a karavanech nabízí i možnost ubytování v dřevěných srubech a pronájem finské grilovací koty. Nově přibude v této sezoně možnost využívat ke srubu jak kotu, tak saunu a vířivku. 

Treehouse Volary

Ubytování: Dům ve stromě
Cena: od 3490 Kč/noc

Domky v korunách stromů jsou pro netradiční dovolenou velmi oblíbené. Foto: www.treehouses.czZdroj: Deník/Klára Alešová

Pobyt v korunách stromů asi 4 metry vysoko je nevšedním zážitkem. Jeden takový dům v korunách stromů najdete i kousek u Volar. Není tu elektřina ani tekoucí voda. Ty nahradí lampičky a romantické svíčky a možnost opláchnout se ráno čistou vodou. Treehouse nabízí unikátní pohled do Volarské kotliny, lemované šumavskými vrcholy Boubín a Bobík. Prostě romantika, jak se patří. 

Srub na vodě a ve stromě

Ubytování: Dům na vodě
Cena: od 3500 Kč/noc

Nedaleko Višňové lzenajít jedinečné dřevěné stavby. Ubytování v plovoucím srubu, či stromovém domě lze spojit i s rybařením.Zdroj: Deník/Lenka Pospíšilová

Romantiku, soukromí, nezapomenutelné dobrodružství a luxusní wellness v sauně nebo v horkém sudu. Přesně to nabízí Treehouse a srub na vodě ve Višňové na Jindřichohradecku. A že nejste právě na kemping? Nebojte se, pobyt v plovoucím srubu na vodní hladině nabízí dvě dvoulůžkové postele, dobře vybavenou kuchyňkou s plynovým vařičem, WC a koupelnu s užitkovou vodou i lednicí. Cena za srub jsou různé v závislosti na ročním období a výběru služeb.

Tiny Vacation Mladotické Mlaky

Ubytování: Minidům
Cena: Od 2890 Kč/noc

Objekt v místní části obce Drhovle, Mladotické Mlaky, který má pouze 26 metrů čtverečných obytné plochy.Zdroj: Archiv Tomáše Staňka

Lidé sem jezdí na přírodní terapii, odpočinout si od každodenního stresu, užít si okolní přírodu. Tiny Vacation nedaleko obce Drhovle na Písecku patří mezi nejkouzelnější místa v jižních Čechách. Objekt, který má pouze 26 metrů čtverečných obytné plochy, nabízí už tři roky hostům na „miniprostoru“ veškerý komfort. Malá dřevostavba nápadně připomínající skandinávské chaloupky stojí u rybníčku v místní části obce Mladotické Mlaky.

Spaní na hausbótu

Ubytování: Hausbót 
Cena: Od 4290 Kč/noc

Rezidence Malše na soutoku řek v centru jihočeské metropole se skládá ze tří hausbótů krásných ženských jmen.Zdroj: Archiv Amazing places

V Českých Budějovicích se můžete ubytovat v jednom ze tří hausbótů Ema, Lili a Marta, které kotví na Malši. Rezidence Malše v centru města nabízí jeden den pro tři až čtyři osoby za 4290 Kč, víkend za 8200 Kč, až sedm dní za 25 500 Kč. Ubytovat se může i jeden či dva za 3620 Kč za noc, víkend dvojici či jednotlivce vyjde na 6890 Kč a sedm dní na 21 500 Kč.

Hausbóty jsou prostorné a moderně vybavené se samostatnými ložnicemi, koupelnami a elektrickým wc. Hovět si můžete v obývacím pokoji, k dispozici je plně vybavený kuchyňský kout. Plovoucí apartmány disponují wifi, grilem, podlahovým topením. Večery můžete trávit na střešní terase.