V Třebívlicích vystoupí Lucie
KDY: Pátek 24. června od 20 hodin
KDE: Vinařství Johann W, Třebívlice
ZA KOLIK: 1290 korun

Vinařství Johann W v Třebívlicích zve příznivce hudby na páteční koncert. Na sever Čech přijede Lucie spolu s Davidem Kollerem. Vstupenky se dají koupit na internetu za 1290 korun. Areál se otevírá v 18 hodin, koncert začne o dvě hodiny později.

Roudnici pobaví Memorial Air Show 2022
KDY: Sobota 25. až neděle 26. června
KDE: Letiště Roudnice nad Labem
ZA KOLIK: 350 korun, děti 50 korun, parkovné 100 korun

Nebe nad Roudnicí nad Labem bude o tomto víkendu patřit letadlům. Na roudnickém letišti proběhne Memorial Air Show, která patří mezi největší tuzemské letecké akce. Přijďte se podívat na modely letadel i na doprovodný program.

Zajděte v Litoměřicích na Burger
KDY: Pátek 24. června od 19 hodin
KDE: Shaker Bar, Litoměřice

Zajděte v pátek večer do litoměřického Shaker baru, kde proběhne pořádná grilovačka Vámi oblíbených BURGERŮ.   Těšit se můžete na BBQ Chuck roll burger či Spicy jalapenos burger.

Vydejte se na literární tržnici
KDY: Sobota 25. června od 14 hodin  
KDE: Knihovna Karla Hynka Máchy, Litoměřice
ZA KOLIK: Zdarma

Trh jak ho neznáte! Místo pažitky či salátu si domů přinesete knihu. U našeho stánku si můžete vyměnit své přečtené knihy za jiné či půjčit kuchařské knihy z fondu knihovny. Prosíme, přinášejte jen knihy v přiměřeném množství a v dobrém stavu. Tedy takové, které byste si na oplátku chtěli odnést.

Lovosice zvou na Hudební večer na náměstí
KDY: Pátek 24. června od 18 hodin
KDE: Václavské náměstí, Lovosice
ZA KOLIK: Zdarma

I tento pátek uspořádají v Lovosicích tradiční akci Hudební večer na náměstí. Od 18 hodin se můžete těšit na kapely Severka a Doubravka, které se prezentují dechovkou.