Do Třebívlic přijede Ewa Farna
KDY: pátek 6. srpna 
KDE: zámecké vinařství Třebívlice
ZA KOLIK: 490 korun

Bylo zajímavé pozorovat její dráhu od hubaté třináctileté holčičky až po osobitou ženu s excelentním hlasem a vlastním názorem. Polsko-česká hudební star Eva Farna vystoupí v malebném zázemí vinařství JOHANN W v Třebívlicích 6. srpna. Kombinace skvělé hudby, krásných výhledů do okolních vinic a skvělých vín slibuje nezapomenutelný letní zážitek.

Roudnické farmářské trhy
KDY: sobota 7. srpna od 8 hodin
KDE: Husovo náměstí, Roudnice nad Labem
ZA KOLIK: zdarma

Srdečně vás zveme na Roudnické farmářské trhy. Přijďte ochutnat a nakoupit kvalitní české produkty autentické chuti a původu.

Chinaski v Litoměřicích
KDY: pátek 6. srpna v 17:00
KDE: Letní kino, Střelecký ostrov
ZA KOLIK: 590 korun

Letní koncert pod širým nebem s kapelou Chinaski a jejími hosty. Konečně společně a hlavně bezpečně dle aktuálních nařízení. Byla to právě kapela Chinaski, která jako první zahrála v květnu pro dva tisíce lidí v rámci pilotního koncertu Šance pro kulturu a společně s organizátory ukázala, že koncerty jsou a budou bezpečné.

Tour de Texas
KDY: sobota 7. srpna od 14 hodin
KDE: start z Nového náměstí ve Štětí

Třináctý ročník vyjížďky na kolech po štětském regionu. Připraveny jsou tři tratě. Krátká trať pro rodiče s dětmi a začátečníky. Střední trať pro pokročilé cyklisty, vhodná pro treková a horská kola. Dlouhá trať, nejnáročnější, vhodná pro horská kola.

Mejdan na koupáku
KDY: sobota 7. srpna od 13 hodin
KDE: koupaliště, Lovosice
ZA KOLIK: 50 korun/ 25 korun

Můžete těšit na zábavný program na souši i ve vodě: bumper boats, aquazorbing, animační program ve vodě, turnaj v beach volejbale. Vystoupí kapela D. Ex Tempore. Po celou dobu akce se můžete občerstvit nápoji z LOVO Café.