Kinder Fest pobaví nejen děti
KDY: Neděle 3. července od 9:30
KDE: Zahrada Čech, Litoměřice
ZA KOLIK: 490 korun

Hvězdní interpreti, skvělá show a nezapomenutelná atmosféra pro Vaše děti. To vše na nejzábavnějších a největších dětských festivalech Kinder Fest. Těšit se můžete na spoustu skákacích hradů, interaktivní dílny, malování na obličej, hvězdné maskoty, doprovodný program, dárečky, focení s interprety, gastrozónu pro děti i dospělé, hvězdné interprety. Především se můžete těšit na krásně strávený den se svými dětmi a vnoučaty, které budou mít úžasný letní zážitek.

Roudnické farmářské trhy vás zaujmou
KDY: Sobota 2. července od 8 hodin
KDE: Husovo náměstí, Roudnice nad Labem
ZA KOLIK: Zdarma

Pokud chcete podpořit místní farmáře a výrobce potravin, můžete navštívit v sobotu farmářské trhy v Roudnici nad Labem.  Na trzích seženete ovoce, zeleninu, pečivo i uzeniny.

Zajděte na Jurský svět: Nadvláda 3D
KDY: Neděle 3. července od 18 hodin
KDE: Kino, Roudnice nad Labem
ZA KOLIK: 150 korun

Roudnické kino zve na film Jurský svět: Nadvláda 3D. Dinosauři žijí mezi námi. Velkolepá tečka za Jurským parkem a Jurským světem hledá odpověď na otázku, zda bychom mezi dinosaury přežili i my. Film je snem každého fanouška napětí, akce a pravěkých ještěrů. Příběh filmu se odehrává čtyři roky po zániku ostrova Isla Nubar, původního domova oživlých jurských tvorů. Ti se mezitím začali kontrolovaně i nekontrolovaně rozmnožovat a v důsledku toho jsme si museli zvyknout na jejich přítomnost v našem ekosystému, i na to, že už patrně nestojíme na vrcholu potravního řetězce.

Lovosické hudební večery na náměstí pokračují
KDY: Pátek 1. července od 18 hodin
KDE: Václavské náměstí, Lovosice
ZA KOLIK: Zdarma

Tradiční hudební večery v Lovosicích pokračují i tento pátek. Těšit se můžete na vystoupení kapel Černý Petr a Gorily v mlze. Vystoupení začíná na náměstí v 18 hodin.

Kinematograf bratří Čadíků míří do Úštěku
KDY: do 3. července vždy od 22 hodin
KDE: 1. pláž jezera Chmelař  
ZA KOLIK: Dobrovolné vstupné

Kinematograf bratří Čadíků přiváží k jezeru Chmelař hned čtyři filmy. Ve čtvrtek 30. června se promítá film Příšerákovi 2, v pátek Gump – Pes, který naučil lidi žít, v sobotu Cesta domů a v neděli Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Vstupné je dobrovolné a bude využito na charitativní účely.