Navštivte kurz paličkování
KDY: Sobota 12. března od 9 do 11 hodin
KDE: Knihovna K. H. Máchy, Litoměřice
ZA KOLIK: 60 korun

Na sobotní dopoledne si připravila litoměřická knihovna zajímavou akci. Chcete se naučit něco nového? V průběhu sobotních setkání vás zkušená lektorka naučí základní techniky výroby krajky. Vstupné na kurz stojí 60 korun

Smejko a Tanculienka pobaví
KDY: Sobota 12. března od 16 hodin
KDE: Dům kultury, Litoměřice
ZA KOLIK: 300 korun

Smejko a Tanculienka k vám po roce a půl konečně přichází s novým představením Tancuj, tancuj!, ve kterém zazní ty nejnovější a nejznámější hity. Zažijeme společně Krásny deň, budeme honit Muchu, nerozhodné Smejku a Tanculienku rozsoudí až Kameň, papier nožnice a kdyby pršelo, zachrání nás Kukino. Pak si napečeme Palacinky, navštívíme zemi pohádek s písničkami Išlo vajce na vandrovku a Líška a havran. Cestu do pravěku nám zpříjemní Hu alile. Dosť si zaskáčeme na trampolíně, no hlavně se bude tančit s hity Mobil, Bez plastu, Doma, Máme tu leto a především Tancuj, tancuj.

Sváťovo dividlo odehraje představení O broučkovi
KDY: Neděle 13. března od 10 do 11 hodin
KDE: Lovo divadlo, Lovosice
ZA KOLIK: 30 korun

Severočeskými dětmi a jejich rodiči oblíbené Sváťovo dividlo odehraje další představení pro děti. V lovosickém divadle se tentokrát uskuteční pohádka O broučkovi. Vstupné na akci je 30 korun.

Zajděte na přednášku Toulky historií - Kursk
KDY: Sobota 12. Března od 10 hodin
KDE: DDM Trend, Jungmannova, Lovosice
ZA KOLIK: 20 korun

Přednáška o historii pro děti. Seznámení s průběhem největší tankové bitvy v dějinách a jejím významem v kontextu světových dějin. Vedoucí akce je Jiří Kika. Předpokládaný konec akce je ve 12 hodin. Vstupné je 20 korun.

Animovaný film Proměna vás pobaví
KDY: Neděle 13. března od 15:30
KDE: Kino Máj, Litoměřice
ZA KOLIK: 130 korun

Příběh filmu pojednává o třináctileté dívce Mei Leeové, která se samovolně proměňuje v obří červenou pandu, ale jen když příliš rozrušená, což je bohužel prakticky neustále. Dívku Mei navíc silně znervózňuje její až příliš starostlivá maminka Ming, která se od své dcery téměř nikdy nevzdálí.