Celostní smyslné masáže, vaginální mapování, mužský celotělový orgasmus, poradenství v oblasti intimity a partnerských vztahů. To vše ve studiu nabízím. Se svými klienty mluvím, smyslně se jich dotýkám, nechybějí masáže intimních partií. Nabízím pomoc ženám, mužům a párům rozvíjet se v oblasti sexuality a intimních vztahů. Jsem si vědoma, že s tímto oborem jsem raritou na Žatecku. Cítím, že je potřeba velké osvěty a prolomení jakéhosi tabu kolem témat jako je právě sexualita a problémy s ní spojené.

Zájemců o masáže je docela dost, a to jak ze strany mužů, tak i žen. Podle mnoha mých kolegů a známých z oboru bylo otevření masážního studia na malé vesnici u malého města vcelku hrdinským činem. Obvykle se nabízejí ve velkých městech. Své práci ale věřím a cítím, že má obrovský smysl. Budu šťastná, i kdybych měla pomoci byť jen nepatrnému množství lidí.

Z produkce Dílničky
Dílničku rozjel dobrý nápad. Zákazníkům dělají radost originální minibary

Pro celostní smyslné masáže jsem se nadchla díky své vlastní zkušenosti před čtyřmi lety, kdy mi její absolvování změnilo život. Na vlastní kůži jsem zažila, jaké ohromné bohatství se skrývá v našem těle a jak skrze práci s ním dokážeme měnit naše myšlení a chování. Začala jsem se proto o masáže zajímat hlouběji, což mě přivedlo k odbornému výcviku celostních smyslných masáží. V té době už jsem věděla, že se tomu chci věnovat i profesně. Být průvodcem a pozorovatelem ostatních na jejich cestě za krásnějším a plnohodnotnějším životem je zkrátka velkolepá věc, která mi dává smysl, nesmírně mě naplňuje a činí šťastnou.

Při všech masážích, které svým klientům nabízím, uplatňuji jednu zásadní ingredienci – vědomý dotek. Je to takový druh doteku, kterým vyjádřím svou plnou přítomnost v kontaktu s druhým člověkem. Věnuji mu svou absolutní pozornost i péči a neodbíhám myšlenkami někam pryč. Jsem tu jen a pouze pro něj, tady a teď, po celou dobu masáže.

Fotografka Eliška Fischerová
Eliška Fischerová: Jsem obklopená lidmi, kteří se milují a řeší šťastné věci

Jsem certifikovaná masérka a absolventka Evropské akademie somatického vzdělání. Se svými klienty pracuji nejen na základě teoretických znalostí. Velkou inspirací jsou převážně vlastní zkušenosti a praxe z desetidenního výcviku Core Touch I, který představuje nejucelenější a nejhlubší vzdělání v oblasti tantrické masáže v ČR a většině dalších zemí Evropy. Začátkem loňského roku jsem nastoupila na roční intenzivní cestu pokročilého výcviku Core Touch II. V rámci poradenství a konzultací vycházím jak z ověřených metod a technik vědomé práce s tělem, tak především z vlastních prožitků.