Ze dvou turnajů si přivezli celkem 11 medailí (7x zlato, 3x stříbro a 1x bronz).

Na turnaj do Zbraslavi se sjelo 203 závodníků z 22 ti klubů z celé republiky. Z litoměřického klubu se turnaje zúčastnili čtyři sportovci. Dvě zlaté medaile si odvezla Denisa Beranová, která startovala ve dvou věkových kategoriích (mladší a starší žákyně). Všechny své soupeřky porazila před časovým limitem na ippon. Další zlatou medaili si přivezla Denisa Moravcová v kategorii mladší žákyně.

Mládě Michal Beran si v silné konkurenci vybojoval druhé místo. Další dvojitý start měl na turnaji Daniel Pařízek. Startoval v kategorii mláďat a mladších žáků. Jako mládě se v silné konkurenci umístil na čtvrtém místě. Lépe se mu vedlo v kategorii mladších žáků, kde skončil na třetím místě.

Šestičlenná výprava se vydala na turnaj do Teplic, kde místní klub SK Judo Junior Teplice pořádal JUNIOR CUP – 2011. Na turnaj se sjelo 115 judistů do věku 10 let (mláďata a mladší). První byli Rozálie Rybová, Matyáš Vaňhát, Jakub Löwy a Jiří Učík. Stříbrnou medaili si odvezli Patrik Procházka a Jan Kopřiva. Rozálie Rybová byla vyhlášena jako nejtechničtější bojovnice ve své věkové kategorii (přípravka).