Obhájce loňského triumfu, Lovosický výběr, skončil tentokrát na třetí příčce, když v souboji o bronz oplatil Neštěmicím porážku ze základní skupiny.

„Sportovní úroveň turnaje šla hodně nahoru, k vidění byly opravdu kvalitní zápasy. Svou premiérovou účast dokázali hráči Radobýlu Litoměřice proměnit v první triumf," prozradil pořadatel turnaje Martin Maška.

Stejně jako v předchozím roce, i tentokrát se v Tisé sešlo celkem 36 mužstev, která se utkala v šesti základní skupinách. Z každé skupiny si postup do nedělního play off zajistily první dva celky, týmy na třetím a čtvrtém místě sehrály kvalifikaci o poslední volná místa v pavouku.

Zálusk na obhajobu prvenství si dělali hráči Lovosického výběru, kterým ale v semifinále vystavil stopku pozdější vítěz z Radobýlu. Zápas skončil remízou 1:1 a o vítězi rozhodovaly až penalty. Radobýl pak ve finále dokonal svou cestu za titulem, když porazil Nezmary 4:2.

„Počasí bylo parádní a diváci skvělí. Všichni účastníci si pochvalovali dobrou úroveň turnaje a většina z nich se chce vrátit i v příštím roce, kdy budeme pořádat již 14. ročník," dodal Martin Maška a poděkoval Obecnímu úřadu v Tisé za podporu.