Už po dvou hodinách vypadalo utkání slibně a většina partií nadějně. První dohrál Soural, když soupeře přehrál na dámském křídle. Zesiloval tlak a získal dámu za dvě figury. Po zisku další soupeř vzdal. Téměř po třech hodinách remizoval Šura, který si vytvořil mírnou poziční převahu, avšak soupeř postupnou výměnou figur výhodu eliminoval. Vzápětí remizoval Fr. Chaloupka, který útočil na královském křídle, ale neměl dobře uspořádanou obranu, čehož protivník využil a síly zneutralizoval. Po chvíli remizoval i Kozák, když získal pěšce a nadějnou pozici. Mostecký borec však přechodně obětoval figuru, za kterou získal kompenzaci a útok, a partie skončila smírem.

Domácí nadějné pozice skončily většinou smírem a na ostatních se urputně bojovalo. K obratu zavelel M. Chaloupka, i když ze zahájení nevyšel nejlépe. Postupně si však utvořil silný střed, vyhnul se výměně figur a složitou kombinací dovedl soupeře k matu. Po čtyřech hodinách hry přidal další bod Vl. Chaloupka, který stál od počátku lépe. Soupeř obětoval figuru za útok, který mu nevyšel a nakonec byl nucen vzdát.

Poté zvítězil Nováček, který po přechodu do střední hry získal kombinační hrou pěšce. Postupným tlakem na soupeřova krále získal další pěšce a po výměně těžkých figur soupeř vzdal. Po 4,5 hodinách hry dohrál Trejbal, když nesehrál nejlépe zahájení a soupeř začal útočit na královském křídle, kde získal pěšce. Litoměřický hráč přesunul krále na dámské křídlo, které s pomocí dalších figur prorazil, získal dva pěšce a před proměnou další dámy soupeř vzdal. V čele II. ligy je ŠK Jičín C před Neratovicemi a Mostem A (všichni 6 bodů), ŠK Slavoj Litoměřice je čtvrtý.