V průběhu zimní a letní části 2013 – 2014 odehrál v součtu tento talentovaný borec (na snímku) úctyhodnou porci celkových 120 utkání ve dvouhrách i čtyřhrách, a to v rámci mladšího i staršího žactva.

Mezi mladšími žáky absolvoval Bušek v týmové soutěži na jaře za svůj mateřský libochovický klub (sdružený krajský přebor) 14 zápasů ve dvouhře a čtyřhře. Dokázal zvítězit ve všech utkáních, čímž výrazně napomohl k bronzové příčce v celkovém hodnocení týmů. Doplňkově mezi staršími žáky (se soupeři o 2-3 roky staršími) odehrál vedle toho také v týmové soutěži dalších 14 mačů (vždy s bilancí 4 výhry a 3 prohry ve dvouhře i čtyřhře).

Dále se zúčastnil od prosince do září 23 turnajů jednotlivců v halách i na venkovních dvorcích, a to zejména v rámci Ústeckého, Středočeského kraje i Prahy. V singlu dokázal ve velmi tvrdé konkurenci obstát se ctí, na několika turnajích zvítězil (Ústí, Mělník, Satalice, Stochov) a hrál i finále na Baníku Praha. Další dva tituly přidal s různými spoluhráči ve čtyřhře.

Jeho celková bilance v mladších žácích se tak na konci září uzavřela na celkem 105 odehraných zápasech – s výslednou bilancí 72 výher a 33 porážek (v případě jen dvouher je poměr 51 – 19). V redukovaném celostátním žebříčku jednotlivců pro sezónu 2014 – 2015 to výsledně značí v republice celkové 102. místo (v žebříčku bodovalo více než 1200 hráčů). A v regionálním žebříčku (sloučený Ústecký a Liberecký kraj) drží Bušek redukovanou 8. příčku, na Litoměřicku je zatím nejlepší.

„Na první kompletní závodní rok to nebylo herně úplně špatné. Nicméně konkurence je i zde opravdu značná, je to vše zejména o dřině, přístupu, chuti, obětavosti, cílevědomosti i důslednosti v tréninku. Je tak před ním další obrovské penzum práce," uvedl k tomu šéftrenér TK Libochovice Jakub Rytíř.