Do bojů o cenné kovy  odjelo  v sobotu 24.11. do nedalekého Chomutova nejprve bojovat kvarteto starších žáků a žákyň. O první medailovou radost pro litoměřické barvy se postaral výborně bojující Jan Hock, který suverénním způsobem prošel pavoukem až do boje o titul. Ve finále na něj čekal domácí borec a obhájce titulu, kterému Honza dlouho vzdoroval a téměř celý zápas vedl vysokým rozdílem. V závěru se však nechal překvapit a svému soupeři podlehl, což pro něj znamenalo zisk velmi pěkné stříbrné medaile.

Dalším aspirantem na medaili byla i Petra Hájková, které však los přisoudil do 1. kola nejtěžší možnou soupeřku a  největší favoritku na zlato. Té bohužel Petra po velkém boji podlehla a musela tak do opravných bojů, kde už své všechny soupeřky rozdrtila rozdílem třídy a vybojovala bronz.

Solidní sedmé místo získala po dvou vítězstvích a stejným počtem porážek Anička Macková. Patrik Dlouhý i přes bojovný výkon na bodované umístění nedosáhl.

Potvrdit medailové ambice vyrazila o týden později  i čtyřčlenná skupina mladších žáků, tentokrát do Ostravy.

Jako první se na tatami představili Jan Svoboda a Matyáš Bartoň, startující ve stejné váhové kategorii.  Hned od úvodních kol dokazovali, že jsou na soutěž velmi dobře připraveni a po skvělých výkonech se oba probojovali až do semifinále. Do boje o finále vstoupil jako první Matyáš a po velmi vyrovnaném utkání nebyl od vítězství daleko, ale v závěru zápasu se nechal soupeřem zaskočit a musel tak do boje o bronz. Ani tento souboj bohužel  nedokázal dotáhnout do vítězného konce a skončil tak na pátém místě.

Druhý semifinálový zápas dopadl k radosti všech litoměřických příznivců skvěle. Honza od začátku utkání diktoval tempo a hned po 30 sekundách ukončil trápení svého soupeře krásným hodem, čímž si zajistil postup do finále.

V boji o titul nastoupil proti přemožiteli Matyáše a i zde měl zničující nástup do utkání, když během úvodních sekund získal vysoké vedení, které si po té skvělým taktickým výkonem bez problémů pohlídal a mohl tak slavit svůj první titul Mistra ČR.

Na skvělé výkony svých oddílových kolegů navázali i poslední dva zástupci Sport Juda Kristýna Škrancová a Samuel Švalich. Oba shodně postoupili suverénním způsobem až do semifinále, kde svedli velice napínavá utkání, o jejímž vítězi rozhodovali až pomocné body. Ty v obou případech přiřkli rozhodčí litoměřickým závodníkům a ti se tak mohli těšit na boj o zlato.

Ve finále se bohužel ani jednomu z nich nepodařilo své tažení dotáhnout až ke zlatému kovu, ale i zisk stříbrné medaile je rovněž výborným počinem.

Zisk titulu, 4 stříbrných medailí, pátého a sedmého místa je společně se ziskem titulu v družstvech starších žáků a 2.místa v družstvech žákyň  výborným úspěchem, který podtrhuje celou úspěšnou sezonu žactva Sport Juda Litoměřice.