Úvodní třetina zápasu s Ústím ničím nepřipomínala první vzájemné utkání, které Lovosice vyhrály 9:5. Nepřesná muška i smůla v zakončení na lovosických hokejkách a na druhé straně výborná produktivita hráčů Ústí se podepsala pod průběžný stav 1:4. Domácí nakonec zmobilizovali všechny síly a díky hattricku Hrdličky vybojovali bod za remízu 4:4. Zápas s Libercem byl soubojem o první místo a lépe do něj vstoupili domácí. Ustáli místy až drtivý nápor soupeře a ze dvou brejků si vytvořili uklidňující náskok 2:0. Liberci se sice podařilo snížit, ale díky vítězné brance Ponrta z úvodu třetí třetiny se nakonec z výhry 3:2 radovali domácí.

První tým ASK Lovosice LFP měl po pauze v plánu trip na západ Čech. V Plzni se utkal s FBŠ Kerio a v divoké přestřelce slavil tříbodovou výhru 8:7. Poté však Lovosičtí nezvládli třetí třetinu zápasu se Slávií VŠ a prohráli 3:7, zápas navíc nedohrál Vokálek, který závěr strávil v nemocnici s poraněným kolenem. Tři body z plzeňského výletu tak stačily na upevnění pozice ve středu tabulky divize A.

Stejný čas, město i soupeř, jen jiná plzeňská hala to byl program dorostenců. Se Slávií VŠ Plzeň prohráli. Již tradičně nezvládli první třetinu, a i když dokázali upravit nepříznivý stav z 0:4 na 4:5, na kýžené body nedosáhli a nakonec podlehli 4:6. Do zápasu s FBC Plzeň ale mladíci ASK vstoupili s odhodláním. Nepovedený úvod vynahradili ve druhé třetině, po které vedli 5:3. Nakonec se však museli smířit s bodem za remízu 5:5. To stačilo na uhájení 7. příčky tabulky I. dorostenecké ligy.

B tým vyrazil pod Ještěd, kde sehrál dvě rozdílná utkání. Nejprve musel strpět jednoznačnou porážku 3:10 od rezervy 1. FBK Jablonec, aby si ve druhém zápase spravil chuť, když Draky z Frýdlantu porazil 9:6 a pevně se usadil na 6. příčce regionální ligy.

O víkendu zajíždí ženské družstvo ASK LFP k utkáním do Smržovky a velkou událostí pro nejmenší florbalisty bude Čertovský turnaj, který v neděli dopoledne v hale litoměřického GJJ pořádají ASK Lovosice a LFP Litoměřice.

Muži: ASK Lovosice LFP A – Slavia VŠ Fat Pipe Plzeň 3:7, ASK Lovosice LFP A – FBŠ Kerio Plzeň 8:7. ASK Lovosice LFP B – 1. FbK Jablonec B 3:10, ASK Lovosice LFP B – Draci SFBK Frýdlant 9:6.

Dorost: ASK Lovosice LFP  – FBC Plzeň 5:5, ASK Lovosice  LFP  – Slavia VŠ Plzeň 4:6.

Veteráni: ASK Lovosice  LFP – FBC Liberec 3:2, ASK Lovosice LFP – Florbal Ústí 4:4.