Někteří hráči hostujícího  týmu mají za sebou první utkání v životě. Ani trenéři nevěděli, co mohou od svých oveček čekat. A čeho se dočkali? „Bylo to příjemné. Kluci se ani ze soupeřů ani z diváků  nesesypali a  přestože výsledky vypadají jednoznačně, tak věřte, že družstvo má perspektivu. A kdo má věřit? Kromě příznivců zejména rodiče. Děkujeme za spolehlivou dopravu a povzbuzování i přes nepříznivý stav. Borci trénují poctivě a časem ty vavříny přijdou," říká za trenéry Radim Novák .

„Gratulujeme Samu Wanglovi, Honzovi Betlamovi a Míšovi Navarovi k prvním životním mistrovským košům. Míša Kala, Kája Řezáč a Jirka Majerík se zdatně učí být tahouny týmu. Péťa Král se na hřišti probouzel postupně a jak krásně procitl. Míša Navara zjistil, že uběhá klidně dva soupeře a Péťa Kubec ukradl soupeři  spoustu míčů. I ostatní se snažili a to je moc dobře. Udělali jsme spoustu chyb, a tak budeme pořádně trénovat a těšit se na další zápasy."

BK Sluneta Ústí nad Labem A – Slavoj BK Litoměřice 61:34 (body a sestava: Řezáč 12, Majerík 10, Kala 4, Král 4, Wangle 2, Betlam 2, Duda, Malina, Navara, Mazanec, Kubec), Slavoj  BK Litoměřice  – BK Horejsek Děčín A 22:59 (Majerík 7, Kala 6, Řezáč 5, Navara 2, Král 2, Duda, Malina, Wangle, Mazanec, Kubec, Betlam).