V pražském studiu Fighters jako první zahajoval v semifinále kategorie lightcontact juniorů do 79 kg Ondra Salač (16 let), který se utkal se zkušenějším Jakubem Dolanským, který je členem širšího kádru reprezentace. Salač se postaral o senzaci, když soupeře jasně porazil na body. Ve finále se utkal s dalším zkušenějším bojovníkem z Klatov. Po vyrovnaném zápase prohrál lovosický borec 1:2.

Další nastoupila do kategorie lightcontact juniorek nad 65 kg Jana Pešková (18). Ta měla původně startovat v nižší váze, ale pro nedostatek protivnic musela výš. Postoupila do finále, kde se utkala s mladší, ale o 15 kg těžší soupeřkou z Vysokého Mýta. Pešková byla lepší v kopacích technikách, ale soupeřka, která byla o hlavu vyšší, dobře využívala svých delších paží a přesně trefovala boxerskými údery. To jí pomohlo k výhře 2:1.

LOVOSICKÁ výprava (zleva): Filip Kafka, Ondřej Salač, Antonín Lupínek, Jana Pešková, trenér Vít Masopust, El Jafar, Vojtěch Luxa, Mahammad Jafar a Patrik Janouch.

V další kategorii kicklight do 65 kg postoupila naděje z Lovosic také až do finále, kde ji v semifinále stejná soupeřka, odmítla nastoupit. Ve finále se utkala s mnohem mladší protivnici z mlékojedského klubu. „V zápase byl od počátku jasný rozdíl ve věkové a technické vyzrálosti. Jana svou soupeřku porazila 3:0 na body," těšilo trenéra Víta Masopusta.

Patrik Janouch (17 let) startoval nejprve v kategorii lightcontact juniorů do 74 kg. V semifinále zdolal bojovníka z Čáslavi 3:0 a ve finále se utkal s mnohem zkušenějším Janeckým z Vysokého Mýta.

„Patrik se svého soupeře nezalekl a oba si nic nedarovali. Nakonec jsme prohráli těsně 1:2 na body. V další kategorii Patrik postoupil do finále, kde jej čekal stejný soupeř. Zde již Patrik neponechal nic náhodě o vítězství se náležitě popral. Zvítězil opět těsným výsledkem 2:1 a ukázal, že s pravidelným tréninkem by mohl jednoznačně patřit mezi tuzemskou špičku."

Filip Kafka (14 let) startoval nejprve v kategorii lightcontact starších žáků do 47 kg. Ve čtvrtfinále přejel borce z Prahy 3:0 a v semifinále jej čekal jedenáctinásobný mistr světa Jakub Vetešník z Kladna. „Filip jakoby se svého slavného soupeře zalekl a zatáhl se pouze do obrany a nakonec jasně prohrál 0:3." V zápase o třetí místo mu soupeř odmítl nastoupit. V kategorii kicklight st. žáků do 47 kg postoupil Kafka do finále, ale nakopnutý palec ho do boje nepustil.

Vojtěch Luxa (15 let) startoval v kicklight st. žáků do 57 kg. V semifinále se utkal s Jiřím Šmídem z mlékojedského klubu. Zápas měl od počátku jasný průběh.

„Vojta, pro kterého to byla první zkušenost na závodním tatami, se do svého zkušenějšího soupeře zakousl. Jasně dominoval a soupeře prakticky k ničemu nepustil. Ten se zmohl jen na neustálé utíkání, vybíhání ze sportoviště a simulování. Bohužel rozhodčí mu na tuto taktiku skočili a těsně před koncem druhého kola Vojtu zcela chybným výrokem diskvalifikovali. Ani následný videozáznam, který dokazoval jejich chybu jejich rozhodnutí nezvrátil. Vojta tedy skončil na třetím místě," nebyl spokojený Vít Masopust.

Antonín Lupínek (14 let) neměl ve své váhové kategorii starších žáků do 52 kg soupeře, a tak musel jít do 57 kg. V lightcontact postoupil do finále, kde se utkal se Staňkem z klatovského klubu Hammers gym. Ve vyrovnaném a velmi pohledném zápase Lupínek zvítězil těsně 2:1. V další kategorii kicklight st. žáků do 57 kg jej v semifinále čekal stejný soupeř.

„Po vyrovnaném prvním kole Tonda do druhého kola nastoupil jako vyměněný. Soupeř do něho vlítl a Tonda přesným zadním direktem trefil přesně. Soupeři zlomil nos a bylo po zápase. Ve finále se měl utkat se Šmídem, ale ten mu odmítl nastoupit."

El Jafar (12 let) nastoupil v semifinále kicklight ml. žáků do 32 kg proti Matějovi Vlasákovi. V prvním kole si poranil nohu a nebyl schopen pokračovat.