Sešlo se 11 bývalých hráčů a dva organizační pracovníci. Společně si všichni zavzpomínali na „zlatou éru" litoměřického basketbalu, kdy tito hráči v rozmezí 10 let čtyřikrát hráli nejvyšší československou basketbalovou soutěž. Výborně reprezentovali naše krásné město Litoměřice nejen po celé Československé republice, ale i na mnoha turnajích v Evropě.

Rovněž zavzpomínali na trenéra Josefa Víška a na hráče Bohuslava Tyleho, kteří už nejsou mezi námi. Setkání proběhlo v úžasné, milé a přátelské atmosféře. Všichni zúčastnění si průběžně prohlédli archivní fotografie, kroniku, kterou vede a na setkání přinesl pan Milan Šneller, bývalý člen realizačního týmu družstva. Samozřejmě, že se povídalo i o současném stavu basketbalu v Litoměřicích a všichni si přáli, aby se klubu, který je stále velmi aktivní a opět úspěšný, dařilo i v dalších letech .

Hráči: Petr Praibiš, Miroslav Janošík, Václav Janošík, Jan Choutka, Petr Trejbal, Petr Hingar, Jiří Vlček, Aleš Žák, Marcel Žák, Miroslav Němec, Vladimír Rybář, Bohuslav Tyle

Trenér: Josef Víšek

Členové realizačního týmu: Milan Šneller, Miroslav Třeska, Petr Mikula

Pozn.: Výše uvedená jména jsou bez akademických titulů.

Zpracoval: Aleš Žák