Borci Slavoje se představili ve dvou kategoriích. V otevřeném turnaji si mezi 109 účastníky velmi dobře vedl Petr Hoke. „Ten nasazený podle výkonnosti jako 31. v pořadí obsadil 22. místo, když získal 5,5 bodu z devíti partií, a jen prohra se Singapurcem Lee Jun Wei v posledním kole ho připravila o fantastické sedmé místo,“ prozradil Stanislav Trejbal z litoměřického klubu.

V kategorii nad 50 let reprezentovali Slavoj tři zástupci. Mezi 39 účastníky si velmi dobře vedl Miloš Kozák, který se po celý turnaj držel ve vedoucí pětici a výhrou v posledním kole se dostal se 6,5 body na konečné třetí místo. Osmý skončil František Chaloupka, který získal 5,5 bodu z osmi partií. V druhé polovině startovního pole se umístil Jaromír Jesenský se ziskem 2,5 bodu.

Kromě klasického šachu byly součástí programu i turnaje ve zrychleném šachu (rapid šach) a v bleskové hře. Petr Hoke se v rapid šachu mezi 52 účastníky se 3,5 body ze sedmi partií umístil na 24. příčce a v bleskové hře mezi 49 účastníky obsadil 19. místo se 6 body z jedenácti partií. 

Když se k tomu připojí i krásné zasněžené prostředí a lázeňskou pohodu včetně možnosti využití různých léčebných procedur a ochutnávky různých pramenů léčivé vody, lze snadno pochopit, proč se i litoměřičtí šachisté každoročně rádi účastní tohoto šachového festivalu.