Nejprve se borci A týmu vypravili do České Lípy, kde v divokém zápase přestříleli domácí FBC 11:7. Pod Ještědem se jim již tolik nevedlo. I když gólů padlo opět hodně, podlehli po bojovném výkonu domácí rezervě FbC 8:10. Ale i přes třetí porážku letošní sezóny se hráči lovosického ASK drží na třetí příčce tabulky divize sk. A.

Tým z Liberce se stal osudným také lovosickým ženám, které přivítaly soupeřky zpod Ještědu na palubovce haly Chemik. Domácím hráčkám vyšla první třetina, již ve třetí minutě se trefila Jancsóvá a hráčky ASK pak náskok bránily až do poloviny závěrečného dějství, kdy Liberec dvěma slepenými góly zápas otočil.

Ve druhém utkání s Mladou Boleslaví C se vše podstatné událo v průběhu druhé třetiny. Nejprve lovosická Kejřová dvěma brankami zajistila ASK vedení, které vzápětí soupeřky zkorigovaly jen na rozdíl branky. A protože v poslední části již žádný gól nepadl, radovaly se domácí hráčky z výhry 2:1. Získané tři body jim upevnily pozici v horní polovině tabulky II. ligy.

Téměř stejný počet hráčů na soupisce i na marodce, to byl hlavní problém, který řešili trenéři dorosteneckého týmu. Nakonec do Ústí odcestovali v sestavě i s několika marody, ale přesto jim úvod zápasu s Teplicemi vyšel na výbornou. Vedení 4:0 dávalo naději na první výhru v sezóně, jenže zlepšený výkon Teplic a nedostatek zkušeností na straně Lovosic stál za nečekaným obratem a prohrou 4:5. V zápase proti Chomutovu se pak projevila větší sehranost a technická kvalita soupeře, který nedal mladíkům z ASK šanci a v pohodě dovedl duel k vítězství.

Také v Ústí a také s Chomutovem a Teplicemi se střetli i mladší žáci Lovosic. Ti navíc měli na programu i zápasy s dvěma týmy Florbalu Ústí a z těchto čtyř těžkých utkání dokázali bodovat je jednou, když s ústeckými Kajmany uhráli remízový výsledek 1:1. Na další soupeře, i přes obětavé výkony a bojovnost, nestačili.

Muži A: ASK Lovosice LFP - FBC SportBar Galaxie Česká Lípa B 11:7, FbC Liberec B 8:10.

Ženy: ASK Lovosice LFP - Slavia TU Liberec 1:3, Florbalová akademie Ml. Boleslav C 2:1.

Dorost: ASK Lovosice LFP - FBC Teplice 4:5, Florbal DDM Chomutov 4:12.

Mladší žáci: ASK Lovosice LFP - Florbal DDM Chomutov White 1:2, Florbal Ústí Kajmani 1:1, DDM Teplice 1:4, Florbal Ústí Štírci 1:5.