Od úvodních minut byl Radobýl aktivněji než soupeř, který přijel s obrannou taktikou, zatáhl se na svou polovinu a snažil se pouze o brejkové akce. Domácí vedli už v osmé minutě o dvě branky, ale Betis dokázal srovnat. Poté už však tahal za kratší konec provazu.

„Hráli jsme s týmem, který jistě sestupuje, čemuž hra také odpovídala. Hosté byli ze začátku zápasu odevzdaní, vyrovnali až po našich hrubých chybách, jinak jsme měli utkání pod kontrolou. Vyšla nám jejich power play, zlomovým okamžikem utkání byl vstřelený gól na 3:2 a následně na 4:2. Doufám, že jsme se tímto zachránili," věří kapitán Zdeněk Hanzl.

Jisté to ale není. „Benešov totiž nečekaně doma porazil vysokoškoláky z Liberce 10:4 a před posledním zápasem sezony na něj ztrácíme dva body. Do Turnova tak teď musíme jet s cílem vyhrát, ale ani to nám nemusí k záchraně stačit, záleží totiž na ostatních výsledcích.

Navíc se nám vykartoval brankář Roman Ekrt a střelec Roman Potočný, kteří přibyli k disciplinárně potrestanému kapitánovi Miroslavu Novotnému. Je to tak další velké oslabení našeho týmu před těžkým a důležitým zápasem. Poslední kolo je na programu ve stejném hracím dni i čase, tedy v pátek od 20 hodin," prozrazuje sportovní ředitel Radobýlu Michal Rapavý.

CF Radobýl Litoměřice - FC Betis Kadaň 9:3 (3:2)

Branky a nahrávky: 4. Potočný (Horvát), 4. J. Grunert (Ekrt), 9. Rapavý (J. Grunert), 23. Hanzl, 29. Rapavý (Vacek), 33. J. Grunert, 35. Vacek (Mühlfait), 40. Krejza (J. Grunert), 40. Rapavý (Vacek) - 6. Škůrek (Süssmilch), 8. Pálinkáš (Škůrek), 26. Škůrek (pen.), r. Řeháček, Šmíd, 30.

CF Radobýl: Ekrt (od 27. min Krůta) - Rapavý, J. Grunert, Vacek, Krejza - Hanzl, Mühlfait, Potočný, Horvát - Hála.