Úterní návštěva sice byla o poznání menší, než tomu bylo na úvodním ceremoniálu, přesto diváci vytvořili skvělou kulisu a hnali české hráče k vítězstí nad Slovenskem 6:3. Nic neponechaly náhodě ani ženy, které se představily na novém povrchu v Killers aréně v Litoměřicích a Maďarky rozstřílely 10:0. Splněno mají také čeští veteráni. Ti sice prohrávali s USA 0:1, ale ještě dokonce třetiny dokázali stav otočit a nakonec zvítězili 6:1.

"Po prvním dnu už z nás spadlo napětí, druhý den už byl organizačně mnohem lepší. Funguje fan zóna, lidé se baví, potkávají se s hráči všech týmů a vytvářejí venku i uvnitř stadionu výbornou atmosféru. Děkujeme za takovou podporu a těšíme se na další fanoušky, protože všichni hráči si jejich podporu zaslouží," zhodnotil dosavadní průběh turnaje jeho ředitel Jiří Skřivánek.

V Lovosicích byl slavnostním ceremoniálem zahájeno mistrovství světa v hokejbalu.
FOTO, VIDEO: Světový šampionát v hokejbalu začal, Češi zdolali Rusy

Ve středu v 11:00 se veteráni střetnou se Slovenskem a dá se očekávat krásný hokejbal mužstev na nejvyšší světové úrovni složených z mnoha mistrů světa. Ženský tým složený z hokejistek reprezentujících ČR na nedávném mistrovství světa v USA nastoupí v 18:30 proti USA a ver 20:00 změří síly muži s favorizovanou a zatím bezkonkureční Kanadou. Všechna utkání se odehrají v Lovosicích.

Více informací na www.wbhfc2017.cz, fb stránkách MS. Děti, organizované skupiny a sportovní oddíly mají vstup zdarma. "Potěšilo nás, že už si k nám našly cestu školy a také pomáhají dotvářet atmosféru," dodal Skřivánek a zároveň všechny zve na další utkání nejen českých a slovenských týmů.