Kluzká vozovka a nezvládnutí jízdy stály za několika dopravními nehodami i na Litoměřicku. Hasiči nasahují například na dálnici D8 u Keblic, kde havarovala dodávka. Jak informovali prostřednictvím svého twitterového účtu, řidič vyvázl bez zranění.

Další dodávka bourala u Radovesic. Tam šlo o střet s osobním autem. Řidič byl ošetřen na místě. A opět dodávka a osobní vůz se dostaly do kolize dvě hodiny po poledni na silnici I/15 u Liběšic na Litoměřicku. 

U Bohušovic nad Ohří na silnici 608 havaroval odpoledne osobní automobil. Skončil v příkopu, událost vyšetřuje policie.

Problémy jsou v celém širokém regionu. Ve Varnsdorfu u koupaliště se vůz převrátil na střechu. Řidička vyvázla bez zranění.

Jedna z mnoha dopravních nehod se v pátek 29. ledna stala ve stoupání nad Třebenicemi směrem na Most
FOTO: U Třebenic se při jedné z mnoha nehod srazil kamion s osobním autem

Pod tíhou mokrého sněhu se vyvrátil vzrostlý strom v Lovosicích v parku v ulici Osvoboditelů. Spadl na parkoviště, kde naštěstí nestálo žádné auto a ani nikdo okolo neprocházel. "Bylo vidět jen jak práší sníh a žádný hluk a strom byl dole. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale poblíž si hrály děti," říká místní obchodník Karel Schingler, který událost viděl ze své prodejny. Na místě strom rozřezávají pracovníci technických služeb.