Předchozí
1 z 5
Další

Petr IserZdroj: archiv Petra Isera

Samotný autoservis vedl dříve můj otec. Občas jsem mu chodil vypomáhat už od dětství, tudíž jsem měl k autům dost blízko. V deseti letech jsem se seznámil s Lukášem Pondělíčkem, rallyovým závodníkem a začal pomáhat i jemu. Začal jsem s ním jezdit na závody rally a rallycrossu. Po absolvování maturitní zkoušky jako autotronik v Praze jsem rok dělal u Lukáše, poté jsem trochu změnil obor a rok jsem opravoval lokomotivy. Během té doby jsem dostal nabídku jezdit s Pirelli motorsport CZ po závodech, přezouvat a starat se o pneumatiky na závodních vozech.

Petr IserZdroj: archiv Petra Isera

Po nějaké době jsem dostal nabídku vrátit se opět k práci závodního mechanika u týmu GT Sport. Dělal jsem mechanika na vozech GT3 a GT4. S týmem jsem jezdil po světě, staral se o vozy týmu a jezdil jako nájemný mechanik například u Car Colection, Black Falcon a Emil Frey. Poté jsem se vypracoval až na šéfmechanika na Audi R8 GT3 a měl na starosti realizaci úprav a staveb, které tým prováděl v době, kdy se nezávodilo.

Petr IserZdroj: archiv Petra Isera

Po pracovním úrazu jsem odešel z týmu, rozhodl se začít podnikat. Protože mě vždy bavilo něco vyrábět a vymýšlet, otevřel jsem si koncem roku 2019 svou vlastní firmu s otcem I.P. Performance a Autoservis Iser. Provádíme nejen veškerý servis silničních vozidel, ale i jejich přestavby či úpravy a to jak na sériových, sportovních ale i závodních vozech. Například vyrábíme hliníková sací potrubí, nerezové výfuky pro silniční i závodní provoz, úpravy podvozku a jejich součástí nebo repasujeme či vylepšujeme brzdnou soustavu vozu.

Petr IserZdroj: archiv Petra Isera

Letos máme v plánu několik rally závodů s naší Fabií RS, která je postavena na mezinárodní mistrovství České republiky v rally.

Petr IserZdroj: archiv Petra Isera

Nebojíme se žádné výzvy ani překážky a rádi plníme veškerá přání našich zákazníků. Chceme, aby se k nám rádi vraceli nejen do servisu, ale i jako za přáteli. Naše práce je naší vášní a hlavně můj splněný dětský sen.