„Na svých výstavních zvětšeninách zde představuje  ne-jen  drobné ptáky, jakými jsou sýkorky, ale  i sokola  a mořského orla. Tedy ptáky, se kterými se sice můžeme setkat
v naší volné přírodě, ale pokud nemáme potřebnou trpělivost a znalosti jejich života, tak si jich ani nevšimnete. Tuto trpělivost a znalosti zde však vystavující autor osvědčuje, a tak máme možnost je spatřit nejen při hnízdění, krásném letu, ale i při lovu. Nejen na tyto živé krále vzduchu zaměřil autor své objektivy, ale nasnímal i obyvatele našich polí a lesů – divočáky či jeleny. To vše pak v působivých kompozicích se zaměřením na prostředí, kde žijí,   v příjemném barevném podání bez  rušivých prvků. Divák tak má možnost se plně soustředit na jednotlivé obra-zy a jimi zachycené tvory, ať v celku, či v zajímavém detailu. Tyto skutečně zajímavé a  i neopakovatelné záběry jsou v této fotografické galerii k vidění až do 13. března, denně vždy od 11 do 22 h," uvedl za pořadatele František F. Diviš.

Zároveň upozornil, že členové Fotoklubu Porta Litoměřice instalovali novou výstavu v litoměřickém hradě. Výstava byla zahájena v pondělí a jmenuje se Konec světa v Litoměřicích.

„S ohledem na rozsáhlou mediální kampaň zde vystavující zachytili reportážní formou očekávanou apokalyptickou změnu města dne
21. 12. 2012. Na svých barevných zvětšeninách zde zob-razují vánoční trhy, život 
v restauracích, obchodech, 
a i „změnu" městské krajiny. Jde o úzký výběr 24 záběrů, které dokumentují očekávaný Konec světa. Výstava je přístupná denně od 9 hod. do 17 hod. až do 11. února 2013.