"Prvních čtyřicet minut jsme se utkání jen zúčastnili. Nebyli jsme aktivní a neplnili jsme si, co jsme si řekli. Hrát jen jednu třetinu se proti soupeři, který disciplinovaně a obětavě brání a čeká na naši chybu, nedá. Litoměřice využily přesilovku, my jsme své přesilovky využít nedokázali. Bez gólu se vyhrát nedá. Nepodali jsme takový výkon, abychom mohli vyhrát," zhodnotil duel na klubových stránkách domácí kouč Petr Dočkal.

"Podali jsme vynikající výkon. Celé mužstvo pracovalo do obrany na 150 procent. Škoda, že jsme z brejků nepřidali ještě nějaký gól, mohl to pro nás být klidnější zápas. Na konci třetí třetiny hrál soupeř v šesti proti čtyřem, což je ošemetné. Ovšem zblokovali jsme spoustu střel a obětavou prací jsme si došli pro tři body," těšilo trenéra vítězů Miloše Říhu.

Přerov - Litoměřice 0:2

Branky a nahrávky: 28. Bílek (Hanták, Smetana), 59. Pilař. Rozhodčí: Fiala, Přikryl – Krátký, Zmeškal. Vyloučení: 4:8, navíc Veselý (LTM) 10 minut osobní trest. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Třetiny: 0:0, 0:1, 0:1. Diváci: 1909.

Litoměřice: Král (Michajlov) – Jandus, Pavlas, Smetana, Kvasnička, Jebavý, Strejček – Jirásek, Veselý, Bílek – Stříbrný, Šimeček, Helt – Pilař, Miškář, Kantner – Zajan, Hanták, Komárek. 

Daniel Doležal