Litoměřický Stadion překvapivě padl na ledě lepšící se Kadaně 1:3, domácí si vypracovali rozhodující náskok už v úvodu střetnutí.
„Hlavním důvodem byla z naší strany odfláknutá první třetina, kdy jsme hráli opravdu hrozně,“ vylíčil nespokojený trenér litoměřického celku Daniel Tvrzník. „V průběhu zápasu sice došlo ke změně, ale už to byla spíše taková křeč, ve které jsme se nedokázali vrátit do zápasu,“ dodal. „Dalším důvodem jsou samozřejmě i přesilové hry, kterých jsme měli tuším šest, ovšem nevyužili jsme ani jednu,“ zalitoval absence litoměřické zbraně v posledních duelech.

Nyní čeká jeho celek domácí dvojzápas, už dnes přijede do Kalich arény Kladno. „Myslím, že hráči si uvědomují, že takovéto výkony podávat nemůžeme. Vyříkali jsme si to, na Kladno mají všichni motivaci jasnou, protože víme, že úspěch nám přinese jen stoprocentní výkon na hranici našich možností.“

Litoměřicím do sestavy stále promlouvá i početná marodka, což je další komplikací. „Pořád musíme v sestavě dělat vynucené změny, což také není úplně dobré, musíme se s tím ale popasovat,“ uzavřel.

Duel 15. kola Chance ligy proti kladenským Rytířům začíná v Kalich aréně dnes tradičně v 18.00.