"Bohužel jsme nezachytili začátek a první třetinu byli výkonem bůhví kde. Druhá třetina byla z naší strany o hodně lepší, ale dostali jsme hloupý třetí gól a byli jsme opět ve dvoubrankové ztrátě. Třetí třetina byla výkonem nejlepší a podařilo se nám i vyrovnat skóre. V prodloužení jsme byli aktivnější než soupeř, ale udělali jsme opět chybu, kterou soupeř potrestal," dodal domácí kouč Daniel Tvrzník, který zhodnotil i kvalitu duelu. "Bylo klasicky přípravné utkání. Dvě poměrně mladá mužstva, hra nahoru dolu, bylo to rychlé a byla spousta chyb na obou stranách. Myslím si, že čím více toho odehrajeme, tím bude lepší výkon."

"Měli jsme výborný vstup do utkání. Hráli jsme hodně aktivně a byli jsme silní na puku. Dostali jsme se do dvougólového vedení, ale ve druhé třetině nás přibrzdila vyloučení. Myslím si, že to byl pro oba celky dobrý zápas. Jsme strašně rádi, že jsme tento zápas dotáhli do vítězného konce. Pro mladé hráče to bude povzbuzení do další přípravy. Naši kluci zaslouží pochvalu," poznamenal za vítěze Jiří Kudrna.

Jiří Novák, HC Litoměřice

Litoměřice - Benátky 3:4 pp

Branky a nahrávky: 24. Hanták (Dvořák), 56. Miškář (Zajan), 58. Hanták (Pilař) – 5. Chrtek (Dlouhý), 8. Veselý (Bělohorský), 36. Psota (Hrabík), 63. Hrabík (Psota, Kolmann). Rozhodčí: Vyštejn, Folk – Votrubec, Śevic . Vyloučení: 4:7. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Třetiny: 0:2, 1:1, 2:0 - 0:1. Diváci: 220. 

Litoměřice: Klouček (Wolf) – Jebavý, Jandus, Šesták, Smetana, Havránek, Strejček, Málek – Pilař, Hanták, Dvořák – Zajan, Miškář, Řehoř – Kulda, Komárek, Pšenička – Jirásek, Kmošek, Sýkora – Havelka.

Benátky: Stezka (Hosnedl) – Kolmann, Husa, Bednář, Havlín, Maier, Jandejsek – Dlouhý, Chrtek, Hrníčko – Psota, Hrabík, Teplý – Bělohorský, Veselý, Bittner – Nezbeda, Šír, Průžek.