Junioři bojují o postup do ligového play – off, starší dorost se ve skupině o udržení vyšplhal na přední příčky a mladší dorost bojuje o první místo v lize. Přitom všechny soutěže jsou druhou nejvyšší hokejovou ligou v České republice.

Juniorce patří třetí místo v nadstavbové skupině. Před svěřenci trenérů Martina Tvrzníka a Jana Fišery se drží se sedmibodovým náskokem první Písek a druhé Ústí. Ze šestičlenné skupiny postupují do play – off čtyři týmy. Stadion má na pátou příčku solidní náskok 12 bodů a zbývá šest utkání.  Junioři mají nyní dva volné víkendy a připravují se na závěr nadstavbové části, ve které všechny své soupeře jednou vyzvou. S Pískem hrají dokonce ještě dvakrát.
Čtvrtfinále se hraje na dvě vítězná utkání, 1. tým se 4. a 2. s 3. Semifinále se hraje již proti týmům z druhé nadstavbové skupiny (Hradec Králové, Havířov, Poruba, Třebíč, Vsetín, Přerov). Vítězové semifinále postupují do baráže o juniorskou DEL extraligu.

Nejbližší zápasy juniorů:  15. 2. PZ Kladno – Stadion Litoměřice, 16. 2. Litoměřice – Písek (19:30 hod.), 20. 2. Litoměřice – Havl. Brod (19), 22. 2. Karlovy Vary B – Litoměřice (17).

Starší dorost se nedokázal probojovat do nadstavbové skupiny, takže zůstal ve skupině o udržení ligy staršího dorostu. V té si pod vedením trenérské dvojice Marek Opluštil – Radek Pavlata nevede vůbec špatně, osm kol před koncem má na sestupovou poslední příčku náskok 15 bodů.

V současné době jsou do týmu postupně zapojování hráči mladšího dorostu tak, aby uvykli rychlejšímu tempu a tvrdší hře ve starší kategorii. Tři nejbližší zápasy odehrají starší dorostenci na hřištích soupeřů.

Nejbližší zápasy staršího dorostu: 13. 2. Třemošná – Litoměřice (19:15), 15. 2. Most – Litoměřice (11:30), 22. 2. Zbraslav – Litoměřice (17:30).

Mladší dorost zažívá výbornou sezónu. Zatímco v minulém ročníku se potácel na dně tabulky, v současné chvíli vévodí celé soutěži a vzhledem k tomu, že v této sezóně se postupuje a sestupuje přímo, může se do Eliod extraligy mladšího dorostu probojovat.

Do konce soutěže (22. března) zbývá odehrát sedm zápasů. Velký boj čeká svěřence trenérů Pavla Zuziaka a Jiřího Ransdorfa především s Mělníkem, Ústím a Třemošnou. V kádru jsou také čtyři hráči, kteří vybojovali stříbrné medaile na MČR krajských výběrů – Václav Rubeš, Vojtěch Günther, Přemysl Svoboda a Ondřej Skokan.

Nejbližší zápasy mladšího dorostu: 8. 2. Stadion Litoměřice – Třemošná (13:15), 13. 2. Litoměřice – Mělník (18:30), 15. 2. Ústí n. L. – Litoměřice (11:30), 22. 2. Chomutov B – Litoměřice (13).