"Měl jsem několik nabídek, které jsem zvažoval. Ale Litoměřice měly největší zájem, takže jsem se rozhodl pro Stadion. V týmu hraje několik kluků, které znám dá se říct odmalička. Navíc ho trénuje David Bruk, který mě už trénoval v Plzni a znám ho už hodně dlouho," vylíčil Přikryl pro klubový web důvody, proč zamířil právě z jihu na sever.

Rozhodnout se mu pomohly i reference od mladšího bratra Filipa, který v kališnickém dresu působil v minulosti. "V Litoměřicích se mu líbilo a jezdil sem rád, takže jsem od něj dostal pozitivní ohlasy. Klub má hezké zázemí a všechno tu funguje skvěle," těšil se na nové angažmá.

Předseda HC Stadion Litoměřice Daniel Sadil.
Jsem hrdý na náš úspěch, říká šéf kališníků Daniel Sadil

"Určitě se ode mě bude očekávat hodně bodů a dobrá produktivita," byl si vědom forward, který má na kontě 91 extraligových startů, v nichž zaznamenal 26 bodů. Ještě lepší je jeho bilance o soutěž níž, kde má na kontě 217 duelů s bilancí 24 branek a 99 asistencí. Šestadvacetiletý odchovanec plzeňského hokeje si kromě Českých Budějovic vyzkoušel také angažmá na Kladně či v Havlíčkově Brodě.