"Příprava probíhala podle představ a kluci odvedli skvělou práci. Měli jsme nastavený jiný tréninkový systém než minulý rok a kluci si na to navykli velmi rychle. Použil jsem systém, který jsem se naučil na stáži v USA u Bena Prentisse. Nikdo se nezranil a kluci udělali super progres, takže jsem nadmíru spokojený," uvedl pro klubový web kondiční trenér Stadionu Jan Jiskra, jenž tým chválil i přes mimořádnou náročnost šestitýdenního drillu.

"Příprava byla náročná, nikdo tu dřinu moc nemá rád, ale víme, že ji musíme podstoupit, protože v sezóně víme, že ji zúročíme. Myslím si ale, že jsme si ji jeden druhému snažili zpříjemnit a užili jsme si i dost legrace," uvedl talentovaný obránce Martin Böhm.

OSM PŘÍPRAVNÝCH DUELŮ

Po krátké dovolené se tým trenéra Daniela Tvrzníka znovu sejde v pondělí 25. července, kdy už ho čeká příprava na ledě. První přípravný duel je na programu 11. srpna doma proti Kolínu.

Na řadu přijde také střetnutí s druholigovým nováčkem z Chomutova či s nedávno ještě prvoligovým Ústím nad Labem. S ním sehrají Litoměřičtí generálku, která je na programu 8. září v krajské metropoli.

Seznam přípravných duelů:
11.8., 17.30, Litoměřice - Kolín
16.8., ?, Karlovy Vary - Litoměřice
18.8., 17.30, Slavia Praha - Litoměřice
23.8., ?, Sokolov - Litoměřice
25.8., 17.30, Litoměřice - Slavia Praha
30.8., 17.30, Litoměřice - Sokolov
1.9.,17.30, Litoměřice - Chomutov
8.9.,18.00, Ústí nad Labem - Litoměřice