Galerie: 6. ročník Gastro Food Fest

Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu. Na 6. ročníku Gastro Food Festu se představilo na 70 vystavovatelů z oboru gastronomie, kteří návštěvníky lákali na řadu nových laskomin připravených například z hadího a krokodýlího masa, z žabích stehýnek i z hmyzu.