Hostujícímu týmu přitom vstup do duelu nevyšel. Nejprve sice trefil Brožík břevno, ale ve 13. minutě domácí skórovali díky Dvořákovi. Když se o deset minut později trefil i Rejhon, vypadalo to se svěřenci trenéra Pavla Janečka zle.

Ve druhé půli ale přišla smršť. A nemohlo za to počasí. V 64. minutě snížil Svátek a v 78. minutě proměnil penaltu Blažek. Dokonalý obrat zařídil Bíro.

„Na ČFL to byl hodně nadstandardní zápas. Ve druhé půli podali kluci heroický výkon. Začali jsme dobře, bohužel nedali tutovku, za což nás domácí potrestali. V tu chvíli jsme byli psychicky dole. V kabině byl menší humbuk a pak to začalo. Nadechli jsme se a hráli v eufórii. Vše završil parádní gól Bíra, který zachytil míč od gólmana a přes půlku hřiště to tam poslal. Snad jsme se z těch porážek konečně dostali a předvedeme to v dalších zápasech. Třeba už teď v neděli doma proti Karlovým Varům," přál si roudnický kouč.

Kunice - Roudnice nad Labem 2:3

• Branky:13. Dvořák, 24. Rejhon - 64. Svátek, 78. Blažek (pen.), 86. Bíro, ŽK Veselý - Brožík, poločas 2:0, r. Pechanec, 200.

• Roudnice: Slavík - Chalupa, Petrášek, Kratochvíl (46. Macháček), Kučera - Mareš, Bíro, Kešner (54. Svátek), Brandejs (75. Nádeníček) - Blažek Brožík.