V týdnu porazili svěřenci trenéra Tomáše Charváta Modrou jasně 5:0, když se střelecky prosadili dvakrát Brožík, Faust, Hanich a Valenta. Také do víkendového duelu vstoupili lépe a po gólech Macháčka a Bubeníčka vedli 2:0. Hosté dokázali ve druhé půli snížit, ale poslední slovo měl Krpeš.

„Přiznám, že mě soupeř překvapil. Když to srovnám s Modrou, která hraje krajský přebor, tak tento I. A třídní tým na mě působil mnohem lépe. Byl kompaktnější, hrál ze zatažené obrany, dokázal i napadat Stožickým. Museli jsme Slaný dlouho dobývat. Zápas jsme ale měli pod kontrolou. Těší mě, že oproti těm předchozím zápasům, hlavně v Krupce, jde naše hra nahoru, má vzestupnou tendenci," poznamenal asistent ASK Lovosice Karel Zuna.

Příprava divizního celku jde do finiše. „Čekají nás ještě tři přípravné zápasy, ve středu hrajeme doma od 17 hodin s juniorkou Slavie. Máme rozdělané ještě tři hráče, z toho jednoho bývalého svěřence. Uvidíme, jak se dohodneme. Ale kádr je už jinak stabilizovaný. Tím, že spolupracujeme s Ústím, máme kam sáhnout."

Lovosice - Slaný 3:1

Branky: Macháček, Bubeníček, Krpeš - Tikovský, poločas 2:0.
Lovosice: Marek (Tvrdoň) - Kolář, Obrtlík, Stejskal, Bubeníček - Hanich, Šalda, Krpeš, Faust - Svoboda, Macháček (střídali: L. Hrdý, T. Hrdý, Brožík, Denis Valenta).