Do první vážnější příležitosti se dostal Čaněk, který v pádu levačkou jen těsně minul branku Chadraby, který byl velkou oporou hostujícího týmu. Jiskra lépe kombinovala a ve 23. minutě byl blízkou gólu po rohu Žák. Poprvé se skóre měnilo v 32. minutě, kdy centr z pravé strany k tyči usměrnil Fichtner. Stejný hráč o minutu později vysunul Beránka a Sailer na jeho střelu bez přípravy nestačil.

Domácí odpověď byla rychlá. Nejprve se po hlavičce Čaňka vyznamenal na brankové čáře Chadraba, ale ve 34. minutě byl po rohu Veleby a trefě O. Čížka překonán. Radost Bezděkova netrvalo dlouho. Už ve 41. minutě totiž hosté podnikli rychlý brejk, Beránek přešel zleva přes J. Čížka a trefil se i s trochou štěstí k pravé Sailerově tyči. Domácí se nevzdali a do konce poločasu ještě hostující obraně zatopili.

Po centru Čámského hlavičkoval Veleba, ale gólman Modré byl excelentní. Po rohu netrefil branku osamocený Pištora a po úniku nedokázal z úhlu zasunout míč mezi tyče Veleba. Ve druhém poločase sice domácí zvýšili aktivitu, ale Modrá bez větších problémů odolávala a spoléhala na brejky. Neinkasovala i díky tomu, že Bezděkovští své šance nevyužili (nejčastěji se do nich dostával Veleba).

Bezděkov - Modrá 1:3

•Branky:O. Čížek Beránek 2, Fichtner, ŽK 3:0, poločas 1:3, r. Hovorka, 90.

•Bezděkov:Sailer J. Čížek, Matoušek, Řezníček (67. Adelt) Čámský, Krása (78. Hendrich), Pištora (75. Nebeský), Hála O. Čížek, Čaněk, Veleba.