Bez sebemenší nadsázky řečeno: seniorovy příhry měly oči. Junior se pochlapil v nejednom případě odebráním míče soupeři. „Oba patřili k oporám mančaftu," pochválil je odcházející kormidelník Miroslav Tlatla.

„Uznání nás těší," notovali si Vladimírové. S tím, že je pro ně fotbal z pohledu, jak trávit volný čas, tím nejlepším relaxem. Nicméně „dědek" (skutečně pouze v uvozovkách) zvládá oblékat vedle dresu FK i ten v Radovesicích.

„Mám povolen střídavý start. Jinak bych nechtěl jakkoliv svého koníčka komentovat. Lhal bych však, kdybych tvrdil, že nemám radost z výher jednoho, nebo druhého celku, natož, když se nějakým tím gólem spolupodílím na bodových ziscích."

„Oba z naší strany zasluhují jen uznání a respekt," připojil svůj názor vedoucí FK Jan Rittich. „Zasluhuje si to zejména Vláďa senior, protože například odkopal půli za Radovesice, sedl za volant a ujížděl za námi do Milešova, kde odehrál druhý poločas. Se synkem se vyznamenali v Košťanech, neboť se oba spolupodíleli na naší vysoké výhře 6:1. To snad netřeba ani dál komentovat," dodali trenér s vedoucím FK.

Aby nebylo všeho málo, senior si natahuje přes hlavu i dres staré gardy svého mateřského oddílu Sokola Brozany a „košem" by si nedovolil dát brozanské partě ryzích amatérů z FC Stráň. Co dodat? Pouze to, že pohledy na život mají různý úhel. Ten mandovský má určitě něco do sebe.

Mojmír Strachota