Protivník bude ovšem z kategorii hodně silných, juniorka Teplic je totiž v čele soutěže.

Roudnický nováček se po vysoké výhře nad Děčínem (7:1) vyhoupl na druhou příčku a už v sobotu se představí v Polepech u Kolína (13.30), kde bude chtít na bodové úspěchy navázat.

V krajském přeboru hrají dva celky z regionu v sobotu dopoledne. Tradičně v 10.15 hodin přivítají druhé Lovosice šestou Souš (má však zápas k dobru) a na hřiště sedmého Štětí přijedou vedoucí Louny. Odpoledne (16) pak dvanáctý Bezděkov hostí předposlední tým Proboštova. Páté Litoměřice nastoupí v Kadani až v neděli.

V A skupině I. A třídy má v sobotu výhodu domácího prostředí tým Sokola Pokratice, který ve 14 hodin přivítá Jílové. Na Milešov čeká o dvě hodiny později střetnutí s Libouchcem a České Kopisty zamíří do Přestanova. Fotbalisté SK Roudnice B, kteří soutěž vedou, se představí až v neděli, kdy jejich aktuální formu prověří předposlední Soběchleby (16).

Dvě okresní derby jsou na programu v B skupině I. B třídy. Vedoucí Hrobce hostí devátý Podřipan Rovné a v souboji dvanáctibodových se utkají Libotenice (5.) a Brozany B (3.). Do Mšeného – lázní přijedou druhé Kladruby. Desátý Straškov hraje v Dubí (14) a čtvrté Křešice v Obrnicích.