Na první branku se čekalo až do závěru úvodního poločasu, hosté ztratili ve středu hřiště míč a Čámského faul potrestal z přímého kopu Vorlíček. Na začátku druhé půle bylo pro Stětí ještě hůř, ve 47. minutě napřáhl ze šestnáctky Voštiar a bylo to 2:0.

Domácí pak jen o chvíli později využili nedorozumění Vacka s Hrdým a dávali na 3:0. Osm minut před koncem využil Belák nabídku Slaničky ke snížení, ale poslední slovo měly Úvaly, které potrestaly chybu Michovského čtvrtým gólem.

„Zápas se v prvním poločase pro nás nevyvíjel špatně. Do šancí jsme se sice nedostávali, ale na druhou stranu ani domácí, kteří měli míč častěji na kopačkách, žádné větší příležitosti ke vstřelení branky neměli. Rozhodovaly však chyby, kterých jsme se dopouštěli a hráči Úval je okamžitě trestali. Domácí šli brzy po změně stran do dvougólového vedení a otáčet takovýto výsledek na hřišti soupeře už nebylo v našich silách," poznamenal na klubových stránkách sekretář Štětí Milan Plíšek.

SK Úvaly - SK Štětí 4:1

●Branky: 44. Vorlíček, 47. Voštiar, 62. Šupič, 89. Dudla - 82. Belák, ŽK 2:2, poločas 1:0, r. Novotný, 150.
●Štětí: Michovský - Čámský (66. Stejskal), Šimral, Ransdorf (46. Hrdý), Vacek - Poráč, Slanička, Tichý, Kucler - Belák, Vokoun (80. Lelek).