„Docela brzy, někdy kolem desáté minuty,  jsme udělali chybu v obraně a Bukač ji potrestal vedoucím gólem. Poté jsme měli mírnou převahu v poli, ovšem až na pokus Ahmeda, který reflexivně zlikvidoval Juska, tam nebylo nic vážnějšího. Navíc jsme šli do deseti, když dostal v rychlém sledu dvě žluté  Janda.

Ve druhém poločase jsme měli podle mého názoru takových 70 procent ze hry, snížit se nám povedlo až deset minut před koncem. Za ten druhý poločas jsme si alespoň bod zasloužili. Na těžkém terénu to byl spíš remízový zápas," dodal po duelu vedoucí hostujícího Sokola Jan Kudlička.

Toho trochu zklamala návštěva. „Abych se přiznal, čekal jsem, že tady bude diváků víc. Utkaly se dva divizní celky z regionu, ale to počasí asi některé odradilo."

Po víkendu se Brozany udržely na čtvrté příčce, Lovosice si polepšily a s 18 body jsou  deváté. V příštím kole se představí na hřišti  Meteoru, Brozany přivítají Litol.

Lovosice - Brozany 2:1

• Branky: Bukač, Laušman – Hora, ŽK 2:4, ČK 0:1 Janda (Brozany), poločas 2:0, r. Martínek, 280.
• Lovosice: Juska – Jelen, Stejskal, Rada, Hušek – Janů (58. Janů), Macháček (90. Puravec), Šťástka (75. Podrazil), Faust – Bukač, Laušman.
• Brozany: Vacho – Janda, Tupý, Pešula, J. Kühn – Franc, Kopecký, Havrda, Vacek – Ahmed (69. Vaněk), Sdiri (46. Hora).